Ghayukie's Amorae

Shiba Inu

Gastenboek

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

40 Comments

Reply Raf sevens
6:33 PM on March 11, 2016 
Dag Nathalie en kelly
Sinds 2009 hebben we onze shiba in de familie verwelkomd.
Wolly is heel sociaal en vriendelijk naar mens en hond .
Hij is dan ook de dikste vriend van onze zoon Noah die ook in 2009 geboren werd.
Wolly is een prima huisgenoot en dat ligt volgens ons voornamelijk aan de goede opleiding die hij genoot bij jullie
Hij komt uit een warm nest en dat zie je er aan, in onze buurt zijn er nog 3 shiba's maar geen enkele is zo sociaal als Wolly
Dank u voor de goede zorgen en als wolly ooit komt te gaan dan komen we graag nog eens bij jullie langs
Doe zo voort en heel veel succes (maar vooral plezier) met de shiba's (en de katjes)
Groetjes,
Raf, An, Noah en Wolly
Reply Sandra
9:38 AM on January 5, 2016 
Hoi Nathalie
Onze dochter is zot van dit ras. Ik was eens op zoek gegaan, wat info verzamelen edm. Na al die info weet ik wel dat we nog wat.jaartjes zullen wachten. Maar ik herkende je naam, van op kattenshows. Ben je nog altijd bezig met de Britse kortharen? Je had altijd zulke mooie katten, niet moeilijk dat je veel won. Wij hebben Thais, maar mensen op zoek naar Britten zou ik naar jou hebben doorverwezen. Dus nu ook, als er ooit een Shiba in huis komt, geen twijfel mogelijk dan dat die van bij jou komt! Groetjes Sandra
Reply Tanja
12:51 PM on December 26, 2015 
Beste,

Ik ben al een tijdje op zoek naar een geschikte hond voor mij, na veel opzoekwerk en vragenlijsten invullen kwam ik bij de shiba uit. Het koppige karakter spreekt mij wel aan als kind hebben we thuis een dalmatier gehad die heeft ook dat koppige karakter.
Ik zou graag op jullie wachtlijst terrecht komen. Met vriendelijke groeten Tanja
Reply Zina & Marion Terstappen
4:14 PM on September 1, 2015 
Beste,
Mijn naam is Zina en samen met mijn moeder zijn wij al jaren aan het uitzoeken wat voor hond nou het beste was voor ons en welke hond goed in ons gezin zou passen.
Wij hebben al veel ervaring met Kooikers, Goldenretrievers en Terriers een shiba inu is altijd mijn droom geweest maar het kwam er nooit van aangezien ik nooit een goede fokker vond (volgens mijn gevoel) vandaar dat wij jullie contacteren.
Graag zouden wij langs willen komen om jullie te ontmoeten en de hondjes natuurlijk en in het echt mijn verhaal nog eens uitleggen.

Met vriendelijke groet Zina & Marion Terstappen
Reply Annelies Coppieters
7:32 AM on November 19, 2013 
Beste
Ik en mijn vriend zijn opzoek naar een derde lid voor ons gezin. Hierbij hadden wij een shiba inu op het oog. Ik zag juist op de site dat er nog een roodharig hondje beschikbaar was. Juist wat we zochten!
We willen samen er ook voor zorgen dat het beestje een goede thuis heeft. We waren daarom op zoek naar een speels hondje dat niet te groot was. We kennen ook vrienden die deze ras heeft en we waren meteen er van weg.
Ik zou graag wat informatie willen
Met Vriendelijke Groeten !
Reply Ludo (& Pauleke)
2:06 PM on September 10, 2013 
Bij deze een extra en in alle opzichten absoluut gemeend DANK U WEL !
JUMI ("mooi meisje" in 't Japans) wordt weldra - op 13 september 2013 - 3 jaar en is echt 'n droom van een hond en bovendien tegelijk... een mooi meisje : nieuwsgierig en toch ietwat afstandelijk tegenover onbekenden, aanhankelijk als zij daar zin in heeft, van nature rustig, één bonk speelse energie als het kan en mag (ook wel eens als dat minder goed uitkomt, maar dat nemen we er graag bij want daarvoor is ze een shiba, toch ?), nooit onvoorspelbaar en uitermate verdraagzaam ten opzichte van zowel grote als kleine mensen en honden, ... Echt: wij kunnen niets negatiefs bedenken.
JUMI's wil is wet bij de andere huishonden IFRA (havanezer - 4 jaar, V) en LILO (Berner Sennen - 1 jaar, V). En reken maar dat ze haar eigen karakter heeft: als ze niet als eerste te eten krijgt, dan eet ze gewoon niet en blijft ze verongelijkt zitten toekijken terwijl de 2 andere dames eten.
Shiba-koppigheid ? Ja, die is er echt wel of wat dacht je ;-) Circa 2,5 jaar gemiddeld 2 keer per week beloningsgerichte gehoorzaamheidstraining - in een niet-prestatiegerichte hondenschool en niet zonder hopen engelengeduld van 't baasje - kunnen niet beletten dat juffrouw JUMI nog wel eens haar eigen stoïcijnse koppige zelf demonstreert en tot algemene hilariteit als een sfinx blijft zitten met een blik van "maar baasje toch, denk jij werkelijk dat ik dat uitgerekend nu voor jou ga doen ?" Anderzijds heeft dat sfinxgedrag ook zo zijn voordelen, zoals wanneer ze ter plaatse moet blijven zitten of liggen terwijl baasje ruim 50 m afstand neemt; JUMI is één van uitzonderingen die dat zelfs staande kan... als ze wil :-) En reken maar ze baasje geen moment uit het oog verliest.
Gedurende zowat anderhalf jaar was JUMI de eerste en enige shiba op school (halfzusje en evenbeeld KAPPA van Joke & Sander was de 2de). Raar maar waar: JUMI was niet de enige die daar bijgeleerd heeft (en dat nog doet); ook de lesgevers hebben er heel wat uit geleerd (niet in het minst dat de manier waarop 'n shiba aandacht heeft voor het baasje heel anders is in vergelijking tot andere rassen).
Sinds enkele maanden telt de hondenschool 5 à 6 shiba's. Dat KAPPA er niet meer bij is, maakt JUMI daar tot enige black & tan en daardoor zeldzame soort.
Vrij loslopen beperkt zich bij JUMI in principe tot het terrein van de hondenclub. De enige uitzondering tot dusver (?) was de jaarlijkse zeewandeling met andere honden van de club en dat gaf geen enkel probleem: JUMI bleef net als de mede-honden voorbeeldig bij de roedel.
JUMI mag dan wel de rustigste uit het nest zijn: ze is het meer dan waard en pas echt bij ons gezin en qua koppigheid specifiek bij dit baasje :-)
In één woord: BEDANKT !
Ludo
Reply Jessica en michael
9:43 AM on August 8, 2013 
Os er eventueel nummer waar wij contact kunnen opnemen mey deze fokker. Wij zouden graag een shiba inu bestellen maar onze mail word niet verstuurd voor de wachtlijst. Grt jessica en michael
Reply Familie Appermont
9:06 AM on February 14, 2013 
Hallo, wij willen jullie bedanken voor de mooie en lieve pup ! Hoshi is een echt schatje. Zij is het zonnetje in huis en doet niets liever dan spelen. Na een week slaapt ze 's nachts al door. Bedankt voor de fijne zorgen en nog veel succes met jullie Shiba Inu's!
Reply fam van steenberge
6:06 AM on October 16, 2012 
Ook wij zijn heel blij met onze pup. Yuki is een aanwinst in ons gezin. Op het moment is ie heel ondeugend en alles vind hij geweldig. Namens ons nogmaals heel erg bedankt en heel veel succes met de 2 nieuwe nestjes die er aan komen.
Liefs:Erwin,Astrid,Esmay en Rowen
Reply Maaike
12:26 PM on October 4, 2012 
Ik wil jullie via hier nogmaals bedanken!
We hebben een schat van een pupje gekregen en dat door jullie goede zorgen en liefde.
We zullen dit met heel ons hart verderzetten en ons klein Louke alle zorgen geven die ze nodig heeft.
Ze is een zonnetje in huis en we zouden haar voor niks meer willen ruilen. Ik stuur jullie zeker en vast vaak mailtjes met updates en foto 's.
groetjes Maaike
en een pootje van Louke!